Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από ΠΑΕ και Βαγγέλη Μαρινάκη στη γυναικεία ομάδα (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσαν συγχαρητήρια στις ερυθρόλευκες... γοργόνες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup.

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τις ερυθρόλευκες… γοργόνες να διαλύουν την Καταλούνια στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup (18-4) και να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία τους.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ντόσκα επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του τίτλου, γεμίζοντας με χαρά και περηφάνια ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, την οποία έκανε repost και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Θρύλος ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μας για την κατάκτηση του Womens European Water Polo Super Cup», ανέφερε η ΠΑΕ στο μήνυμά της και έκανε repost ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στις επιτυχίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από