Πρόστιμο στην ΑΕΚ για τον τελικό του Superbet Super Cup

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έγιναν στον τελικό του Superbet Super Cup απέναντι στον ΟΦΗ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ στην ΑΕΚ για παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα στον τελικό του Superbet Super Cup με τον ΟΦΗ, που έγινε τον Αύγουστο στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Διαβάστε επίσης: Από τον Λαπόρτα και τον Πέρεθ, στους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο – Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες που θα πρέπει να βρεθούν στην ιστορική συνάντηση στο Κόμο

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Κηρύσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικώς ελεγκτέα, για την αποδιδόμενη παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. στον αγώνα Super Cup ΑΕΚ -ΟΦΗ στις 12/08/2026 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Επιβάλλει σε βάρος της εγκαλουμένης, χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.000) ευρώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από