Τι είπε ο Φορτούνης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη δουλειά του Αλγκουαθίλ στον Ολυμπιακό

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης εν όψει του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/10, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι, για την κρισιμότητά του και για τη δουλειά που έχει κάνει στους Πειραιώτες το διάστημα της διακοπής ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ.

Διαβάστε επίσης: Μπαίνοντας στα… παπούτσια του Μοντέρο – Το «εκρηκτικό» 4/4 του Σορτς στη Βαλένθια (vids)

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Φορτούνης:

Για το διάστημα της διακοπής:

«Είχαμε μια μεγάλη διακοπή και αυτό μας βοήθησε γιατί ο καινούργιος προπονητής μας έδειξε κάποια πράγματα που θέλει να δουλέψει. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Τώρα έρχεται ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

Για το πού κρίνονται αυτά τα παιχνίδια:

«Είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι πάνω από όλα τα κερδίζουν οι μονομαχίες, το ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τον σύλλογο, για τους οπαδούς μας και για μας τους ίδιους. Παίζουμε στο γήπεδο μας. Ο κόσμος σίγουρα θα μας βοηθήσει και να περιμένουν από εμάς πως θα τα δώσουμε όλα».

Για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου ντέρμπι:

«Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή πρώτος αλλά έχουν υπάρξει κι άλλες φορές που βρεθήκαμε πίσω και το γυρίσαμε. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πάντα αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Πόσο μάλλον τώρα που έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα».

Για τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο νέος προπονητής:

«Τα στοιχεία που θέλει να περάσει είναι διαφορετικά. Θέλει να παίζουμε από πίσω, να είμαστε οργανωμένοι, να έχουμε τη μπάλα στα πόδια πάνω από όλα. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι κυκλοφορώντας τη μπάλα. Αυτά είναι τα βασικά του στοιχεία, αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από