Με συνταγή Χαριλάου ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σήμερα (29/10) να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία εφόσον κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος χθες (28/10) αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανιώνιο, πέρασε προσωρινά μόνος πρώτος στην κατάταξη με 20 βαθμούς, αλλά εφόσον ο Δικέφαλος πάρει το τρίποντο απόψε απέναντι στους πράσινους, τότε θα ανέβει στην κορυφή με 22 πόντους.

Στην Τούμπα στις 21:30 τα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες της φετινής Super League. Ο ΠΑΟΚ μετράει 7Χ7 νίκες, στο καλύτερο ξεκίνημα πρωταθλήματος της ιστορίας του, αλλά απέναντί του θα βρει τον αήττητο έως τώρα φέτος Παναθηναϊκό, ο οποίος μετράει 6 νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγωνιστικές.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται τα παρατάξει του Δικέφαλο με συνταγή Χαριλάου, με την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Άρη εκτός έδρας με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο (κεντρικά) στην άμυνα, ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, στις πτέρυγες της επίθεσης ο Λέο Ζαμπά (δεξιά) και ο Μπίσεσβαρ (αριστερά) και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από