Οι επιλογές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ για το παιχνίδι με την Κηφισιά στη Λεωφόρο (19:00), για την 9η αγωνιστική της Super League.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λεωφόρο από την Κηφισιά (19:00), για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης να ανακοινώνει την 11άδα των Πειραιωτών.
Ο Βάσκος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με τον Ορτέγκα μπροστά από την εστία και τους Πέντερσεν, Ρέτσο, Πιρόλα και Τικνιζιάν στην τετράδα της άμυνας. Οι Φρόιλερ και Πουέρτα θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Ρόκα, Τσίκινιο και Ζότα Σίλβα πίσω από τον Γιάρεμτσουκ.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Πέντερσεν, Ρέτσος, Πιρόλα, Τικνιζιάν, Φρόιλερ, Πουέρτα, Τσικίνιο, Ρόκα, Ζότα Σίλβα και Γιάρεμτσουκ.
Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Κηφισιά από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Kifisia is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️
#OlympiacosFC #KIFOLY #slgr https://t.co/gJikhWyAfi
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 31, 2026
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει απέναντι στην Κηφισιά να πετύχει την 5η συνεχομενη νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στον πάγκο: Πόποβιτς, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Κάρμο, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Μπέιλι, Έσε, Γκονσάλες, Μπρούνο, Μάριους.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της Κηφισιάς: Ραμίρεζ, Ζολιμπουά, Μάνσο, Αμπάντα, Βαν Άιμα, Μπένι, Ρουκουνάκης, Σαγάλ, Πόμπο, Αντονίσε, Χριστόπουλος.