Στο πλευρό του άτυχου Κόρμπου ο Πανιώνιος

Ο Παναγιώτης Κόρμπος χτύπησε σοβαρά στο ζυγωματικό του και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, με τον Πανιώνιο να βρίσκεται στο πλευρό του με σχετική ανακοίνωση.

Η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για τον αρχηγό των Κυανέρυθρων, Παναγιώτη Κόρμπο, ξεκίνησε ιδανικά και έκλεισε πολύ άσχημα. Ο έμπιερος χαφ σκόραρε μόλις στο 5’ για το 2-0, αλλά στο 78’ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό του Αρχηγού της ομάδας και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο επειγόντως στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και σε εξετάσεις. Από αυτές επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, την στιγμή του τραυματισμού, του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστου Δάρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού και κάτω γνάθου.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα υποβληθεί σε εγχείρηση αύριο από τον κ. Δάρα και από τον γναθοχειρούργο κ. Ιατρού. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 5 ημέρες. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από