«Μπήκε» ο Βέλεθ

Ο Ισπανός στόπερ έβγαλε μέρος του σημερινού (05/11) προπονητικού προγράμματος του Άρη.

Με ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο ξεκίνησε τις προπονήσεις του για την εβδομάδα ο Άρης, καθώς σήμερα (05/11) στο πρόγραμμα των ασκήσεων πήρε μέρος ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός ήταν τραυματίας και εδώ και περίπου δυο εβδομάδες ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Αν όλα πάνε καλά, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) στη Ριζούπολη, για το οποίο οι κίτρινοι θα αρχίσουν προετοιμασία από την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς αύριο έχουν ρεπό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Φραν Βέλεθ (ο Ισπανός αμυντικός συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. Καμάρας» (12/11, 19:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από