Οποιος… προλάβει: «Χαμός» για τα εισιτήρια με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό

Εχουν φύγει 25.000 εισιτήρια για το ματς με την ομάδα του Λουξεμβούργου, αλλά και 27.000 «μαγικά χαρτάκια» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Οσοι θέλουν να δουν από κοντά τα παιχνίδια θα πρέπει να κλείσουν άμεσα θέση.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό, με τους Ερυθρόλευκους οπαδούς να έχουν εξαφανίσει ήδη χιλιάδες εισιτήρια και να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Συγκεκριμένα, πάνω από 25.000 εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με την Ντουντελάνζ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ πάνω από 27.000 «μαγικά χαρτάκια» έχουν διατεθεί για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι «καμίνι» και οι οπαδοί των Πειραιωτών θα σταθούν δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το παιχνίδι με την ομάδα του Λουξεμβούργου, αλλά και για το ντέρμπι της Κυριακής, είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει.

Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις δύο αναμετρήσεις θα πρέπει να τρέξουν και να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» για τις μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και όσοι ενδιαφέρονται να δουν δια ζώσης τα παιχνίδια θα πρέπει να κλείσουν άμεσα θέση. Τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα είναι και πάλι ανοικτά το πρωί της Τετάρτης από τις 10:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από