Ο Αϊντάρεβιτς ανέβασε φωτογραφία συμφιλίωσης των Χουλτ και Τσόσιτς (pic)

Αναρτώντας φωτογραφία που δείχνει τους Τσόσιτς και Χουλτ να σχηματίζουν μια καρδιά με τα χέρια τους, ο Αϊντάρεβιτς έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι καλοί φίλοι».

«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι στην πραγματικότητα είναι καλοί φίλοι». Αυτό υποστηρίζει ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς στο ποστάρισμα μιας ιδιαίτερης φωτογραφίας στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο στο Μόναχο.

Ο λόγος φυσικά για τους Ούρος Τσόσιτς και Νίκλας Χουλτ. Στο παιχνίδι της Ένωσης με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Τσόσιτς προέβη στην άκομψη ενέργεια να τραβήξει την κοτσίδα του Χουλτ, με συνέπεια να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο παικτών των Κιτρινόμαυρων.

Σήμερα (09/11) ωστόσο οι δυο τους εμφανίστηκαν να σχηματίζουν μαζί μία καρδιά με τα χέρια τους, στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αϊντάρεβιτς, υποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχουν αφήσει πίσω τους το επεισόδιο στην Allianz Arena.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από