Ατρόμητος : Νεότερος παίκτης που βρίσκεται σε αποστολή ο Μανδάς

O Aτρόμητος αντιμετωπίζει σήμερα τη Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος (15:00) κι ο Χρήστος Μανδάς έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου που βρίσκεται στην αποστολή.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου στην Σπάρτη και συμπεριέλαβε μαζί του τον νεαρό τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά.

Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός γκολκίπερ έγινε ο νεότερος στην ιστορία της ομάδας που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ξεπερνώντας τον Δημήτρη Λημνιό. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μανδάς είναι στην 18αδα σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός, ήταν σε αποστολή αγώνα (τον Οκτώβριο του 2014) όταν ήταν 16 ετών και 4 μηνών και 27 ημερών.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ατρομήτου θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και ήδη τον παρακολουθούν ομάδες από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει από 15 ετών επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ έχει και ρήτρα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από