Το χατ τρικ του Πασχαλάκη (vid)

Η απόκρουση Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο πέναλτι του Γιουνές ήταν αρκετή για να του δώσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το μήνα Οκτώβριο. Στη δεύτερη θέση ο Μαουρίσιο και στην τρίτη ο Λημνιός.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Play of the Month» για τον Οκτώβριο. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ήταν η «απογείωση» του στη Βασιλεία. Τον Σεπτέμβριο το τετ α τετ στο Καραϊσκάκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τον Οκτώβριο σειρά πήρα μία απόκρουση πέναλτι. Η δεύτερη του The Goldkeeper τη φετινή σεζόν.

Ο Άρης αιφνιδίασε τον Δικέφαλο στο Κλέανθης Βικελίδης, πήρε το προβάδισμα μόλις στο δύο, η ομάδα του Λουτσέσκου αντέδρασε και με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς έφυγε με τη νίκη από την έδρα των Κιτρινόμαυρων.

Ανάμεσα όμως στα δύο τέρματα του Σέρβου χρειάστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να κάνει τη δουλειά του, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο Χάμζα Γιουνές έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα, εκτέλεσε με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το 1-1.

Αυτή η ενέργεια ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Πασχαλάκη τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του nak Play of the Month. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο διεθνής τερματοφύλακας συγκέντρωσε το… ηγεμονικό 71,1% και πήρε το βραβείο. Στη δεύτερη θέση έμεινε η ασίστ του Πέλκα στον Μαουρίσιο , στην εξαιρετική κομπίνα που έστησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λημνιός , που σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό.

https://tv.paokfc.gr/video/to-chat-trik-tou-paschalaki

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από