«Φρένο» στην μεταγραφολογία για Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη βάζει ο ατζέντης τους

Οι Γιάννης Μπουζούκης (κυρίως) και Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκονται εν μέσω μεταγραφικής φημολογίας από ιταλικά Μέσα και ο ατζέντης του σπεύδει να τις διαψεύσει.

Ο νεανικός Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη «βγάζει μάτια», με αρκετούς από τους νεαρούς που έχουν ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα να τραβούν τα βλέμματα διάφορων σκάουτερ από το εξωτερικό. Δύο εξ’ αυτών, οι Γιάννης Μπουζούκης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον από Ιταλία μεριά. Ο 20χρονος Μπουζούκης έχει καταγράψει ήδη 10 συμμετοχές στη Superleague (όλες ως βασικός) και έχει δύο γκολ και μία ασίστ. Από την άλλη ο Εμμανουηλίδης στα 18 του, έχει λιγότερο ενεργό ρόλο (4 συμμέτοχες ως αλλαγή και 1 γκολ), αλλά σταδιακά κερδίζει περισσότερα λεπτά στο γήπεδο.

Ο ατζέντης των δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού, Πάνος Γαλαριώτης, σε μια απόπειρα να κρατήσει τους δύο παίκτες του προσγειωμένους και να τους προστατέψει από τα διάφορα σενάρια, μίλησε στο ιταλικό «tuttomercatoweb» θέλοντας να… αποκρούσει τη μεταγραφική φημολογία που αναπτύσσεται με επίκεντρο τους πελάτες του λέγοντας τα εξής:

«Φέτος στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πολύ καλά. Παρά τους περιορισμούς λόγω μπάτζετ έχουν ένα καλό προπονητή όπως ο Δώνης και δίνουν βάση τα νέα παιδιά. Μεταξύ αυτών και δύο δικά μου, ο Μπουζούκης και ο Εμμανουηλίδης. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Όχι μεταγραφικά σενάρια για αυτά τα παιδιά, να σκέφτονται μόνο την ομάδα και τον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από