Χωρίς Βασιλακάκη και Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου εν όψει Ολυμπιακού

Ο Νταμίρ Κάναντι γνωστοποίησε την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Ολυμπιακό, στην οποία δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει τους Βασιλακάκη, Κιβρακίδη και Ουγκράι.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (25/11, 19:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι με το πέρας της σημερινής (24/11) προπόνησης, δεν βρίσκονται τα ονόματα των Κυριάκου Κιβρακίδη, Θοδωρή Βασιλακάκη και Ρόλαντ Ουγκράι.

Ο πρώτος και ο δεύτερος διότι κρίθηκαν ανέτοιμοι από το επιτελείο των Περιστεριωτών, μετά την ίωση από την οποία ταλαιπωρήθηκαν, και ο Ουγκράι λόγω τραυματισμού. Φυσικά, πρόκειται για τρεις πολύ σημαντικές απουσίες για τον Ατρόμητο, ο οποίος θα κατέβει παροπλισμένος στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από