Στο γκολ της ΑΕΚ δεν είδε offside η Δέτση! (vid)

Άλλο ένα τραγικό λάθος από τη βοηθό Δέτση. Δεν υπέδειξε offside τον Σιμόες στο γκολ της ΑΕΚ, παρότι ο Πορτογάλος μέσος ήταν σε αντικανονική θέση.

Για γέλια και για κλάματα ήταν η διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Η βοηθός Δέτση, η οποία στο πρώτο ημίχρονο ακύρωσε σκανδαλωδώς ως offside το γκολ που σημείωσε ο Ουίλιαν, στο 77′ έκλεισε τα μάτια και δεν υπέδειξε ως offside τον Σιμόες στο γκολ που πέτυχε η Ενωση.

Ο Πόνσε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σιμόες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 2-1. Ο Πορτογάλος βρισκόταν σε θέση – offside, αλλά η βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία της. Όπως φαίνεται και στο ριπλέι, αλλά και στο στοπ-καρέ, η βοηθός ήταν σε εντελώς λάθος θέση.

Η ΕΡΤ, που καλύπτει τα παιχνίδια, δεν χρησιμοποιεί γραμμή για να φανεί ξεκάθαρα αν είναι ή όχι offside ο Σιμόες. Στο στοπ καρέ της Δημόσιος Τηλεόρασης, πάντως, φαίνεται ότι ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του Μαρινάκη.

Δείτε τη σχετική φάση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από