Τσέκαρε Αρμενάκα ο Δώνης κόντρα στην Κ19 (pics)

Θετικά στοιχεία από τον 20χρονο ομογενή εξτρέμ, Πάνο Αρμενάκα, στο φιλικό με την Κ19 του Παναθηναϊκού. Σκόραρε ο Βέργος στη νίκη με 2-0.

Φιλικό με την Κ19 διάρκειας 50 λεπτών έδωσε το πρωί ο Παναθηναϊκός. Ένα παιχνίδι που έγινε περισσότερο για να τσεκάρει ο Γιώργος Δώνης την κατάσταση του Πάνου Αρμενάκα, αλλά και ορισμένων παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο 20χρονος ομογενής εξτρέμ άφησε θετικές εντυπώσεις και σε λίγες μέρες θα αποφασίσει ο Δώνης σε συνεννόηση με τον Νταμπίζα για το αν θα αποκτηθεί. Αυτό, πάντως, είναι έως τώρα το πιθανότερο σενάριο. Οι αναπληρωματικοί, λοιπόν, επικράτησαν 2-0 με γκολ των Βέργου, Αγγελόπουλου. Ο πρώτος έχει χάσει ήδη έδαφος στη μάχη των επιθετικών, βρίσκεται συχνά εκτός αποστολής και ίσως αυτός το γκολ να τον βοηθήσει ψυχολογικά.

Στο 7’ έκανε το 1-0 ο Βέργος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη. Στο 47’ ο Αγγελόπουλος με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 2-0.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

Προπονήθηκε ο Κουρμπέλης

Όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Σ’ αυτό συμμετείχαν και οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα. Θεραπεία αντίθετα ακολούθησαν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού νιώθει καλύτερα, έπειτα από τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά η πιο κρίσιμη μέρα για τη συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη είναι η αυριανή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από