Αποκάλυψη: Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ οι Ζέσους και Ρατάο (vids)

Σε 29 ημέρες ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και to10.gr σας αποκαλύπτει σήμερα τα δύο πρώτα ονόματα που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ και εξετάζονται από τον Μάριο Μπράνκο και έχουν πολλά κοινά με τον φάρο που λέγεται Λέο Ζαμπά.

Είναι ξεκάθαρη πια η απόφαση στην Τούμπα να κινηθούν σε μεταγραφές παικτών, που έχουν προοπτική να εξελιχτούν, να προσφέρουν και να πωληθούν. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει δοθεί η οδηγία ότι καλό θα είναι οι παίκτες, που θα αποκτηθούν να είναι από την δεξαμενή των παικτών σε ηλικίες 22-26 ετών.

Από την πλευρά της ιδιοκτησίας έχει περάσει το μήνυμα και στον Μάριο Μπράνκο, που χειρίζεται πλέον τις υποθέσεις, ότι υπάρχει διάθεση επενδύσεων, εφόσον πρόκειται για παίκτες τύπου Ζαμπά.

Το10.gr σας αποκαλύπτει σήμερα δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ. Τα κοινά που έχουν με τον Λέο Ζαμπά είναι το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και το γεγονός ότι έμαθαν το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Πρόκειται για τους Ματέους Ζέσους και Ραφαέλ Ρατάο που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο.

Ο πρώτος, Ματέους Σόουζα Ντε Ζέσους, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1997, είναι 21 ετών με ύψος ένα μέτρο και 86 εκατοστά. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ παίζει στην Πορτιμονένσε δανεικός από την Εστορίλ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας U20. H τρέχουσα αγοραστική του αξία φτάνει τις 800.000 €. Ο Ζέσους εκτός από την βραζιλιάνικη έχει και την ιταλική υπηκοότητα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ραφαέλ Ρατάο. Ο 23χρονος βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1995. Έχει ύψος ένα μέτρο και 80 εκατοστά και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης. Αγωνίζεται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ζορία Λουχάνσκ. Ο Ρατάο έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, τα τέσσερα εξ’ αυτών στα προκριματικά του Europa League και έχει πετύχει 4 τέρματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από