Με Καραμάνο η αποστολή της Λαμίας εν όψει ΑΕΚ

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (08/12, 19:30), συμπεριλαμβάνοντας τον Τάσο Καραμάνο και αφήνοντας ξανά εκτός τον Θανάση Καραγκούνη.

Ο Τάσος Καραμάνος ένιωθε πόνους από αιμάτωμα στη γάμπα μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (08/12, 19:30), για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Εντούτοις, σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη 19μελη αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε, όπως και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Καραγκούνης και μάλιστα για λόγους τακτικής, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ενημέρωση περί τραυματισμού.

Τέλος, ο Ελινί Δημούτσος έμεινε επίσης έξω, αφού έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργύριου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από