Ο Jogo: «Ο Ολυμπιακός ίσως επιστρέψει για τον Λέμα»

Ο Κρίστιαν Λέμα δεν θα συνεχίσει στην Μπενφίκα και η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo αναφέρει πως ίσως ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί για την απόκτηση του παίκτη.

Το όνομα του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Κρίστιαν Λέμα απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο 28χρονος στόπερ κατέληξε τελικά στην Μπενφίκα αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε από τον τεχνικό των Λουζιτανών, Ρούι Βιτόρια.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Ο Jogo ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φύγει από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο και η πορτογαλική εφημερίδα «βάζει στο κόλπο» για την απόκτηση του παίκτη και τον Ολυμπιακό.

«Στο παρελθόν και πριν ο παίκτης υπογράψει στην Μπενφίκα ήταν στα υπόψιν του Ολυμπιακού του Πέδρου Μαρτίνς. Μια ομάδα που ίσως και να επιστρέψει για τον Αργεντινό στόπερ», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.

Ο Λέμα είχε πραγματοποιήσει μια σούπερ χρονιά στην Αργεντινή πριν «μετακομίσει» στην Πορτογαλία για την Μπενφίκα, αλλά ο προπονητής των «αετών» της Λισαβόνας δεν δείχνει να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από