Στην εξίσωση των ανανεώσεων και οι Λύρατζης-Τσαούσης

Δεν είναι μόνο οι παίκτες της πρώτης ομάδας που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αγωνίζονται στην Κ19, είναι στην Εθνική ομάδα και τους οποίους «γυροφέρουν» ομάδες από την Αθήνα.

Μπορεί τη μερίδα του λέοντος στα ρεπορτάζ να απασχολεί το θέμα με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι, υπάρχουν όμως και δύο παίκτες από την Κ19 που βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Αναφερόμαστε στους Μάριο Τσαούση και Λευτέρη Λύρατζη. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και της Εθνικής Ομάδας και στους επόμενους έξι μήνες θα είναι ελεύθεροι. Οι δύο μπακ του Δικεφάλου περιμένουν και αυτοί να ακούσουν τις προθέσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ για το δικό τους μέλλον στην ομάδα. Σίγουρα το οικονομικό θα μονοπωλήσει τις συζητήσει, όμως οι Τσαούσης και Λύρατζης θα θελήσουν να μάθουν αν στον ΠΑΟΚ τους υπολογίζουν για το μέλλον.

Στο Δικέφαλο, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, θέλουν να κάνουν μια στροφή σε νεαρούς ποδοσφαιριστής, όμως θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή και μέσα στα δικά τους τμήματα υποδομής. Για τους δύο ποδοσφαιριστές λέγεται πως τους γλυκοκοιτάζουν ομάδες των Αθηνών, περιμένοντας στη γωνία για να τους αρπάξουν από τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που οι συζητήσεις δεν προχωρήσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από