«Δεν πρόκειται να χάσει ο ΠΑΟΚ αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης τόνισε ότι θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαθεί ο φετινός τίτλος από τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 2-1 τη Λάρισα αναδείχθηκε και μαθηματικό πρωταθλητής χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League. Η προηγούμενη φορά που ήταν πρώτος στα μισά του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1989-90, αλλά τότε στο τέλος έχασε τον τίτλο ο οποίος κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης ήταν στέλεχος εκείνου του Δικέφαλου πριν από 29 χρόνια και μιλώντας στο «Metropolis 95.5» τόνισε ότι φέτος δεν πρόκειται να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας του 1989 με τη φετινή: «Φέτος είναι μεγάλη διαφορά του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες και πιστεύω ότι δεν το χάνουμε με τίποτα το Πρωτάθλημα. Είναι καλύτερη η τωρινή ομάδα. Κατ’ αρχάς είναι αήττητη. Εμείς τότε είχαμε και ήττες και ισοπαλίες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατοί και υπήρχε συναγωνισμός. Και φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο παλιός, ο Παναθηναϊκός κάνει ανανέωση και η ΑΕΚ είναι πεσμένη. Φέτος μας πάνε όλα καλά, είμαστε κι εμείς άξιοι όμως».

Για το ποσοστό που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου: «Προσωπικά δίνω 100% πιθανότητες στον ΠΑΟΚ! Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαθεί αυτό το Πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αισιόδοξος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους, διοίκηση, προπονητή και παίκτες. Και αυτή η δουλειά δίνει την αίσθηση σε όλους μας να λέμε πως είμαστε 100% σίγουροι ότι θα πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από