Ο Κούγιας κλήθηκε σε απολογία στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κλήθηκε να λογοδοτήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τη Δευτέρα για όσα ανέφερε σχετικά με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Λάρισας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ακολούθησαν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και επίσημες τοποθετήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Βυσσινί, Αλέξης Κούγιας, με σκληρή γλώσσα απευθύνθηκε προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, χαρακτήρισε «στρουμφάκι» τον προπονητή του Δικέφαλου Ραζβάν Λουτσέσκου και εν συνεχεία μίλησε εκτενώς για όσα έχει κάνει για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλώνοντας ντροπή που «συνυπάρχει με όλα αυτά τα υποκείμενα».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας εξαπέλυσε επίθεση προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι «ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζει από το στοίχημα».

Για τα άνωθεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, το πρωί της Δευτέρας, έχοντας την ευκαιρία να απολογηθεί για όλα όσα ανέφερε στις προσωπικές του δηλώσεις, αλλά και στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από