Μπήκε ο Μαυρομάτης, αλλά δεν είναι σίγουρος για ενδεκάδα

Ο νεαρός στόπερ προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά Πούγγουρας και Οικονόμου διεκδικούν την θέση.

Ο Φάνης Μαυρομάτης, όπως αναμενόταν, πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και θα είναι στη διάθεση του Δώνη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός στόπερ, όμως, δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα. Εχασε δύο προπονήσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, βέβαια, έχει δείξει ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα νέα παιδιά. Όπως και να έχει μπορεί ο Μαυρομμάτης να είναι φαβορί για μία θέση δίπλα στον Κολοβέτσιο, αλλά όχι και βέβαιος.

Ο Γιόχανσον, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο είτε ο Παναθηναϊκός παίξει με τετράδα στην άμυνα είτε με τριάδα. Στην πρώτη περίπτωση, δίπλα στον Κολοβέτσιο εκτός του Μαυρομάτη θέση διεκδικεί τόσο ο Πούγγουρας, όσο και ο αριστεροπόδαρος Οικονόμου. Στην τριάδα επικρατέστεροι είναι οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομάτης.
Ο Δώνης, πάντως, δεν έχει αποφασίσει. Δούλεψε στην τακτική χθες, αλλά δεν είχε τον Κουρμπέλη, ο οποίος λόγω κούρασης και του γνωστού προβλήματος στους προσαγωγούς, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους Κουλιμπαλί, Σέχου, Μουνιέ, ενώ θεραπεία έκανε ο Κότσαρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από