Απόλλων Σμύρνης: Εκτός αποστολής ο Τριάδης

Ο 26χρονος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη – Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε και ο Στάθης.

Χωρίς τον Παναγιώτη Τριάδη θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη στην Ριζούπολη (16:00), για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 26χρονος μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα χάσει ο Παναγιώτης Τριάδης στη φετινή Σούπερ Λίγκα, καθώς είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Ριζούπολης και ο Μπάμπης Τεννές θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο τραυματίας Γιάννης Στάθης.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοέ, Βάρκας, Βαφέα, Γκίνο, Κύργια, Τζανετόπουλο, Ναδάλες, Γκαρό, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Ντ’ Ούρσο και Πέδρο.

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από