Αναζητώντας νέους «Καμαρά» και «Σισέ»!

Νέα αποστολή του Μοντέστο στη Γαλλία για σκάουτινγκ υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού. Οι περιπτώσεις Σισέ και Καμαρά και οι «άκρες» του Κορσικανού, δείχνουν τον δρόμο.

Ενας ποδοσφαιρικός οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός, είναι απολύτως λογικό να ασχολείται με πολλές υποθέσεις, ταυτόχρονα. Οι Ερυθρόλευκοι είναι επικεντρωμένοι στο να ενισχυθούν με έναν σέντερ φορ και έναν εξτρέμ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Και δεν περιμένουν απλώς τις προτάσεις των ατζέντηδων. Ψάχνουν, ασχολούνται σοβαρά με την αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων και παρακολουθούν κάθε περίπτωση που θεωρούν ενδιαφέρουσα.

Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες των μεταγραφικών αναζητήσεων του Ολυμπιακού. Και η απουσία του από το παιχνίδι με τη Λαμία, ήταν ένα μήνυμα πως δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Καθώς ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών δεν λείπει ποτέ από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, όταν δεν βρίσκεται σε αποστολή. Την Κυριακή, λοιπόν, δεν βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός.

Την «απάντηση» έδωσε δημοσίευμα του francetvinfo.fr, το οποίο ανέφερε ότι ο Κορσικανός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Γαλλία. Βεβαίως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μοντέστο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κορσική, για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Εντμόντ Σιμεονί. Κορσικανού πολιτικού και πρωτοστάτη στις επιθετικές ενέργειες για την αυτονομία της Κορσικής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 84 ετών.

Ωστόσο, επειδή ο Μοντέστο έλειπε και από την προπόνηση του Σαββάτου, όλα δείχνουν ότι βρέθηκε στη Γαλλία για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Μια αγορά που τη γνωρίζει όσο λίγοι. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις περιπτώσεις Πάπε Αμπού Σισέ και Μάντι Καμαρά, που έχουν ήδη εκτοξεύσει την αξία τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στη Γαλλία, καθώς επιβεβαιώνεται στην πράξη ότι οι επιλογές που έχει κάνει από τη συγκεκριμένη αγορά, είναι απολύτως επιτυχημένες.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να αναζητά τους νέους «Σισέ» και τους νέους «Καμαρά». Δεν σταματάει να αναζητά παίκτες ποιότητας, κάτω από τη μύτη των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Ενα εγχείρημα όχι εύκολο, αλλά που σίγουρα αξίζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από