ΑΕΚ: Πάνε για χαφ… Χριστουγέννων

Τρέχουν όλοι στην ΑΕΚ για «κόφτη» που θα μπει άμεσα -Το πλάνο για τις άλλες δύο μεταγραφές

Μετά την (μέχρι σήμερα) χαρακτηριστική καθυστέρηση στις μεταγραφές χειμώνα, αφού ο πρώτος στόχος ήταν ο μέσος να είναι εδώ από τα μέσα Δεκεμβρίου (δεν έγινε…), στην ΑΕΚ έχουν βάλει… σκοπό να τον φέρουν άμεσα. Πόσο άμεσα; Τις ημέρες των Χριστουγέννων έχουν στόχο να είναι στην Αθήνα ο χαφ, που θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Σιμόες στον άξονα. Ώστε να έχει χρόνο μία εβδομάδα-δέκα ημέρες να δουλέψει με την νέα ομάδα του και τους καινούργιους συμπαίκτες του, ώστε να μπει… άμεσα στην ενδεκάδα. Κάτι που περιμένει πως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Και από εκεί και πέρα να φορτσάρουν για την ανεύρεση εξτρέμ και οργανωτικού μέσου για να καλύψουν τα σημαντικά κενά του ρόστερ. Και αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε αμφότεροι να είναι στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ.

Πάντως η χθεσινή επίσημη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τους συνεργάτες του στο μεταγραφικό τιμ, αλλά αν δεν υπάρχουν απτά και άμεσα αποτελέσματα με τις τρεις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις τότε θα έχουμε… εξελίξεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από