Στην τελική ευθεία το μεταγραφικό πλάνο

Οι επαφές για τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού στην επίθεση και οι αποχωρήσεις που ξεκινούν άμεσα.

Οι μεταγραφές ξεκίνησαν στον Ολυμπιακό με τον Ουσεϊνού Μπα να υπογράφει στους Πειραιώτες και από το καλοκαίρι να φοράει τα ερυθρόλευκα. Μια ακόμη μεταγραφή που διαβάσατε στο «10», μια ακόμη ανακάλυψη του Μοντεστό με τον κεντρικό αμυντικό της Γκαζελέκ να έρχεται να προστεθεί στους Σισέ και Καμαρά που ήδη κάνουν «θραύση» στον Ολυμπιακό.

Ο Μπα βεβαίως θα μας απασχολήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι, το ζητούμενο πλέον για τον Ολυμπιακό είναι οι άμεσες προσθήκες. Όπως έχουμε αναφέρει είναι ειλημμένη η απόφαση για δύο μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο, χωρίς να προσμετράτε ο Μασούρας που έχει ήδη αποκτηθεί από τον Πανιώνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν επιθετικό που θα μπορέσει να μπει άμεσα στην ομάδα και να τον βοηθήσει στο σκοράρισμα ενώ θα αποκτηθεί και ένας ακόμη εξτρέμ για να ισχυροποιηθεί και άλλο η ομάδα στις πτέρυγες της επίθεσης.

Πρωταρχικό βεβαίως μέλημα είναι ο επιθετικός. Σολδάδο, Φακούντο και Μπονατίνι είναι οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά οι Πειραιώτες με στόχο να βρουν γρήγορα την «χρυσή» τομή με έναν εξ αυτών και να τον φέρουν στην ομάδα για να μπει με το «καλημέρα» στα ματς του 2019.

Ο Μαρτίνς άλλωστε θεωρεί πως η προσθήκη ενός ακόμη έτοιμου επιθετικού θα προσφέρει πολλά στην ομάδα που έως τώρα δημιουργεί ασταμάτητα αλλά δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε τις πολλές ευκαιρίες που της παρουσιάζονται.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, όμως η υπόθεση του δεν είναι αυτή που «καίει» σε αυτό το διάστημα.

Θα πρέπει πρώτα να λυθούν άλλα ζητήματα για να προκύψει, μέσα στον Ιανουάριο πάντα, και η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Πάρντο το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα εκτός πλάνων για τον Μαρτίνς με τους Πειραιώτες να επιδιώκουν άμεσα να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ο Κολομβιανός. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Αμερική και αυτό ίσως διευκολύνει τα πράγματα. Στην ίδια κατηγορία και ο Σεμπά που δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς και ψάχνει ήδη για ομάδα.

Από εκεί και πέρα η δεδομένη ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού θα φέρει τον Μάνο εκτός ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός άλλωστε δεν έπεισε τον Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ακόμη και όταν οι Χασάν και Γκερέρο ήταν τραυματίες. Όπως και να έχει το καλύτερο για τον Μάνο θα είναι να δοθεί δανεικός για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Δανεικοί δεδομένα θα πάνε και οι Ανδρούτσος, Βρουσάι με προορισμό την Πλατεία και τον Πανιώνιο ενώ στις Κάτω Χώρες (Βέλγιο ή Ολλανδία) αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάου.

Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον και από ξένες ομάδες για τον Γιάννη Μασούρα που μέχρι τώρα δεν έχει βρει χώρο στον Ολυμπιακό. Η παρουσία άλλωστε των Ομάρ και Τοροσίδη δεν του επιτρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής και για αυτό είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο του δανεισμού για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει πιο έτοιμος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από