Υποψήφιος για κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Γουινέας ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού είναι εκ των τριών φαβορί για να αναδειχθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Γουινέας.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα του Μαντί Καμαρά. Από την 2η τη τάξει κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που του έδωσε την ευκαιρία να λάμψει διεθνώς μέσω των συμμετοχών του στα ματς του Europa League.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ που γίνεται 22 στα τέλη Φεβρουαρίου, έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και με τις επιδόσεις του έγινε βασικός στον Ολυμπιακό και κέρδισε και την κλήση στην Εθνική Γουινέας (ντεμπούτο 9/9/18). Χαρακτηριστικό είναι πως έφτασε στο Λιμάνι με την αξία του να αποτιμάται στις 300 χιλιάδες ευρώ και μετά από 6 μόλις μήνες έφτασε να αποτιμάται 4 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι παράλογο λοιπόν που ο Καμαρά είναι μεταξύ των τριών επιλαχόντων που θα διεκδικήσουν το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στη Γουινέα, σύμφωνα με τις επιλογές της Ένωσης των Αθλητικών Δημοσιογράφων της αφρικανικής χώρας. Ο νεαρός ερυθρόλευκος θα έχει να ανταγωνιστεί τον πολυδιαφημισμένο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Φρανσουά Καμανό της Μπορντό, με τον χαφ της Νάπολι, Αμαντού Ντιαβαρά να μένει εκτός τελικής τριάδας!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από