ΠΑΟΚ: Έτοιμο το συμβόλαιο του Κρέσπο κοντά σε συμφωνία και με Βαρέλα

Λεπτομέρειες σύμφωνα με πληροφορίες του «10» απομένουν για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο ο Κρέσπο για δύο χρόνια. Ενώ η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βαρέλα είναι για 2+1 χρόνια με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

Από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε μέσα από to10.gr πως η υπόθεση του Άνχελ Κρέσπο είναι πιο εύκολη από τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Ο Ισπανός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου, για δύο χρόνια, όσο και στις ετήσιες απολαβές που θα είναι αυξημένες σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο. Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν και οι οποίες θα ξεπεραστούν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από την πατρίδα του όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές.

Στον Φερνάντο Βαρέλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση η οποία είναι για 2+1 χρόνια με σημαντικές αποδοχές δείγμα πως στο Δικέφαλο θέλουν τον δυναμικό αμυντικό και για τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα. Παρότι ο Βαρέλα έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Τουρκίας, η τοποθέτηση του ότι θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του είναι ένα δείγμα πως και σ’ αυτή την περίπτωση θα υπάρξει συμφωνία. Αυτή πιθανότατα θα έρθει στο τέλος της εβδομάδας. Ας μη ξεχνάμε και η οικογένεια Βαρέλα έχει «ερωτευτεί» τη Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, ιδιαίτερα τα παιδιά του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από