Κέρκυρα : Σε συζητήσεις με Μυτίδη (vid)

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κύπριο διεθνή φορ, Νέστορα Μυτίδη. Οι Φαίακες επιθυμούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να δυναμώσουν την επιθετική τους γραμμή.

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κύπριο διεθνή φορ, Νέστορα Μυτίδη. Οι Φαίακες επιθυμούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να δυναμώσουν την επιθετική τους γραμμή.

Με δεδομένο ότι ο βασικός επιθετικός της Κέρκυρας, Ροζέριο Τουράμ τον τελευταίο καιρό είναι τραυματίας, υπάρχει ανάγκη να αποκτηθεί ένας παίκτης στη θέση του. Ο Μυτίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν μη τι άλλο θα βοηθήσει την ομάδα της Κέρκυρας. Ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ Λάρνακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Μυτίδης στο φετινό πρωτάθλημα Κύπρου έχει έξι συμμετοχές με ένα γκολ. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην ολλανδική Ρόντα. Με τη φανέλα της αγωνίστηκε 16 φορές και σκόραρε ένα τέρμα. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 επέστρεψε στη Λάρνακα για λογαριασμό της ΑΕΚ και μέτρησε 14 συμμετοχές με 1 γκολ.

Με εξαίρεση το εξάμηνο που ήταν παίκτης του ολλανδικού συλλόγου, ο Μυτίδης έχει αγωνιστεί σε όλη του την καριέρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Σε εθνικό επίπεδο, ο Μυτίδης έχει 32 συμμετοχές με το κυπριακό εθνόσημο, ενώ έχει σημειώσει και 5 γκολ.

Η Κέρκυρα έχει ξεκινήσει τις επαφές της με τον ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν η περίπτωσή του προχωρήσει. Αν εν τέλει η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ο Μυτίδης θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα βρεθεί στο φετινό ρόστερ της ομάδας των Επτανήσων, μετά τον Κωστάκη Αρτυματά.

Δείτε βίντεο με ένα δείγμα των ικανοτήτων του Νέστορα Μυτίδη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από