Σενάριο για ΑΕΚ και Ματέους Περέιρα

Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να κοιτάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στα πλάγια της επίθεσης είναι ο Ματέους Περέιρα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως εξετάζει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Ματέους Περέιρα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος είχε ακουστεί για την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι όμως τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή γιατί πήγε ως δανεικός στη Νυρεμβέργη.

Ο Περέιρα είναι αριστεροπόδαρος αλλά αγωνίζεται κυρίως αριστερά, μετρά μόλις επτά συμμετοχές στην Bundesliga και μία στο Κύπελλο, ενώ και ο ίδιος θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής για αυτό σκέφτεται να διακόψει τον δανεισμό του. Αξίζει να σημειωθεί πως και η ΑΕΚ σε περίπτωση που κινηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου θα είναι για δανεισμό.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος δεξιός εξτρέμ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Τσάβες και έπαιξε 30 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ και τώρα φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να φύγει κι από τη Νυρεμβέργη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από