Επίθεση σε Τζήλο: Ελέγχεται η σχέση του 46χρονου δράστη με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!

Νέα στοιχεία έρχονται για την υπόθεση της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο με την Αστυνομία πλέον να εξετάζει την σχέση του 46χρονου δράστη με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης του Θανάση Τζήλου με την Αστυνομία να ξετυλίγει το κουβάρι και να βρίσκεται σε αναζήτηση πλέον του ηθικού ή ηθικών αυτουργών.

Οι φυσικοί αυτουργοί έχουν βρεθεί και οι συλλήψεις σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά δεν θα αργήσουν με την Αστυνομία να έχει ήδη νέα στοιχεία που προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος δράστης με ποινικό μητρώο που έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών και για την στενή σχέση που διατηρεί με γνωστό εξωδιοικητικό παράγοντα του ποδοσφαίρου, και μάλιστα συγκεκριμένα σε μεγάλη ΠΑΕ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η εξέλιξη μπορεί να αποδειχθεί «βόμβα» στα θεμέλια του ποδοσφαίρου μας εφόσον βεβαίως η Αστυνομία μπορεί να συνδέσει και για την επίθεση στον Τζήλο τον 46χρονο, που δηλώνει μόνιμος κάτοικος Φαλήρου, με τον εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ.

Οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες στην υπόθεση της επίθεσης του Τζήλου με τα δεδομένα να δείχνουν πως σύντομα μπορεί να φτάσουμε στην άκρη του νήματος για να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του διεθνή διαιτητή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από