Αλύγιστος και αήττητος Λεβαδειακός!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός βρήκε αντίδραση στο γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παραμείνει για 8η αγωνιστική αήττητος και ψηλά στην βαθμολογία με 14 βαθμούς! Η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η πρώτη που θα ανάγκαζε τον Λεβαδειακό […]

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός βρήκε αντίδραση στο γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παραμείνει για 8η αγωνιστική αήττητος και ψηλά στην βαθμολογία με 14 βαθμούς!

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η πρώτη που θα ανάγκαζε τον Λεβαδειακό σε ήττα καθώς προηγήθηκε με το γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, ελέγχοντας το ματς στην επανάληψη και στο 63΄φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Γιακουμάκη.

Το ματς ήταν εξαιρετικό με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες με τον Μαυροπάνο να σκοράρει στο 75΄αλλά σωστά το γκολ να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

Το κλειδί: Η αντίδραση του Λεβαδειακού στην επανάληψη μετά το σοκ του γκολ του Κόντε στις καθυστερήσεις ήταν αυτή που έπρεπε για να μπορέσουν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε άγρια ομορφιά στο παιχνίδι.

10αρι: Ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κρατώντας όρθια την ομάδα του απέναντι σε ένα πολύ καλό ΠΑΣ.

Στον πάγκο: Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Επασί ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε. Δεν είχε γρήγορη αντίληψη του Κόντε.

Γιατί κόουτς: Τα λάθη του στις αρχικές του επιλογές φρόντισε να διορθώσει ο Ανιγκό κάνοντας με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δύο αλλαγές. Γιακουμάκης και Μπελντεζουανί έδωσαν πνοή στον Λεβαδειακό.

Διαιτητής: Καλή η διαιτησία, δεν επηρέασε τον αγώνα. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μαυροπάνου

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Τσαμούρης
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Σπυρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο Αμαράλ (46΄Μπελντεζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46΄Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Γιάννης Πετράκης) Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87΄Μανθάτης), Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (77΄Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87΄Σολτάνι)

Γκολ: 63΄Γιακουμάκης/45+ Κόντε

Κάρτες: 15΄Λεονάρντο, 54΄Μπουκουβάλας, 55΄Μεντί, 92΄Νιασέ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από