«Ο Λουτσέσκου θέλει Φακούντο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

Το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» σημειώνει ότι ο Λουτσέσκου θέλει τον Αργεντινό επιθετικό στον Δικέφαλο ως διάδοχο του Πρίγιοβιτς.

Καθώς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ, ο Δικέφαλος (που προσπαθεί να κρατήσει τον Σέρβο επιθετικό τουλάχιστον έως το καλοκαίρι…) βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου φορ για να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» σημειώνει ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα ως πιθανό διάδοχο του Πρίγιοβιτς. Οι Ρουμάνοι γράφουν ότι η πρόθεση των Αράβων είναι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σέρβου φορ στον ΠΑΟΚ.

Τότε η επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο Φερέιρα με τις ευλογίες του πατέρα του, του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακάλυψε τον Αργεντινό επιθετικό στη Βελέζ Σάρσφιλντ και τον πήρε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 7 εκ. ευρώ. Στην Ουκρανία ο Φακούντο Φερέιρα είχε 60 γκολ και 12 ασίστ σε 115 ματς πριν μετακομίσει στην Μπενφίκα πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά παίζει λίγο φέτος έχοντας μόλις ένα γκολ σε 7 αγώνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από