ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Η κριτική της ΑΕΚ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Βασίλης Μπάρκας: Θεατής στο ματς, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι όταν παιζόταν το ματς στο πρώτο 45λεπτο. Σοβαρός όποτε χρειάστηκε και στις καθυστερήσεις έπιασε και το πέναλτι του Κλάους στην αριστερή γωνία του.

Μιχάλης Μπακάκης: Επαιξε μετά από καιρό στα στόπερ. Αγωνίστηκε αριστερά κοντά στον Χουλτ και έκανε όσα χρειαζόταν από την θέση του για να βοηθήσει ανασταλτικά και επιθετικά την ομάδα του. Πολύ καλός και δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί εκεί. Είχε ένα πάτημα στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αλλαγή.

Μάριος Οικονόμου: Αποτελεσματικός στην άμυνα, κυρίαρχος σε κάθε μονομαχία. Δεν είχε πολλή δουλειά πάντως στο παιχνίδι.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Με Μπακάκη και Οικονόμου δίπλα του είχε την ευχαίρεια στο παιχνίδι του να παίζει λίμπερο, να διαβάζει ήρεμα το παιχνίδι, να βοηθά στις πρώτες πάσες και να αναδεικνύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Κακή αντίδραση του στην γρήγορη φάση με το πέναλτι που έκανε στο 90’.

Νίκλας Χουλτ: Πολύ καλός και ως φουλ μπακ είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά αφού είναι εξπέρ στο πάνω-κάτω. Ηταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έκανε τα… πάντα στο πρώτο ημίχρονο. Είχε και δοκάρι όταν βρήκε θάρρος να σουτάρει.

Ροντρίγκο Γκάλο: Πολύτιμη η συμβολή του Γκάλο που φαίνεται ότι είναι ξανά… εδώ. Εκανε την σέντρα στο 0-2 από δεξιά, ενώ εκτέλεσε το κόρνερ στο 0-3. Από δεξιά ως φουλ μπακ και έχοντας βοήθειες από Μπακασέτα ήταν πολύ καλός.

Αλεφ: Έκανε πράγματα που βοήθησαν την ΑΕΚ. Απλά πράγματα. Με τη μία έδινε την μπάλα και βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία δίχως να φανεί τόσο πολύ στο παιχνίδι.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε στα χαφ ξανά όπως και στα Χανιά, αλλά βοηθήθηκε και βοήθησε την ομάδα. Πήρε την μπάλα πολλές φορές σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χορτάρι και έκανε πράγματα που έκαναν τη διαφορά. Έδωσε την ασίστ στο πέναλτι που κέρδισε ο Πόνσε, πήρε την ευθύνη και το έβαλε. Και από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε να μοιράζει μπάλα, με καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις.

Τάσος Μπακασέτας: Επέστρεψε με όρεξη και διάθεση για να ξεχωρίσει. Επαιξε δεξιά στο 3-4-3 του Ουζουνίδη και έδειξε ότι μπορεί να είναι ξανά παίκτης που παίρνει πάνω του πρωτοβουλίες και ευθύνες. Και το κατάφερε

Μάρκο Λιβάγια: Ξανά… Λιβάγια. Κινητικός με όρεξη να παίξει μπάλα και να βοηθήσει. Τραβήχτηκε πολύ προς τα άκρα και είχε χώρο να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Συμμετείχε στο 0-2, κατάφερε να έχει και δοκάρι σε σουτ, ενώ άνοιξε πολλές επιθέσεις και σέντραρε για το 0-4 του Πόνσε. Στο δεύτερο ημίχρονο έψαξε πάλι το γκολ.

Εζεκίελ Πόνσε: Κέρδισε με την κίνηση του το πέναλτι στο 0-1, σκόραρε το 0-3 και το 0-4 με δύο κεφαλιές και έκανε τη δουλειά του. Ο Αργεντίνος ξεκίνησε με 3 γκολ το 2019 και δείχνει ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικός ως φορ. Η ΑΕΚ χρειάζεται τα γκολ του και αυτός τα γκολ αυτά. Για να τα βάζει όμως πρέπει να παίρνει την μπάλα στο σωστό σημείο. Και αυτό έγινε σήμερα από Λιβάγια και Μάνταλο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούρος Τσόσιτς: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν χτύπησε ο Μπακάκης. Για να παίξει στα στόπερ, στην τριάδα της άμυνας. Σταθερός όπου χρειάστηκε.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έπαιξε για μισή ώρα στο ντεμπούτο του, έδειξε ότι θέλει χρόνο να μάθει το παιχνίδι της ομάδας του, αλλά σε ατομικά χαρακτηριστικά ήταν θετικός.

Λούκας Μπογέ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην επίθεση, αλλά δεν φάνηκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από