Νέες Ιταλικές σειρήνες για Ελ Καντουρί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Ελ Καντουρί βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και φυσικά με τον ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμα δημοσίευμα από την Ιταλία για τον Ελ Καντουρί έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο και της Πάρμας μετά από την Μπολόνια.

Στην ομάδα από τη Βόρεια Ιταλία αρέσει πολύ ο Ελ Καντουρί, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το Ιταλικό πρωτάθλημα. Επίσης, οι Ιταλοί αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος προσέγγισης του ποδοσφαιριστή, αλλά και του ΠΑΟΚ. Αυτό που δυσκολεύει τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Μαροκινό άσο είναι το γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Ασπρόμαυρους.

Στον Δικέφαλο δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια πρόταση που θα ερχόταν για τον Ελ Καντουρί, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ έχει το τέταρτο μεγαλύτερο συμβόλαιο μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από