Τα πλάνα του Λουτσέσκου για μια ακόμα νίκη

Ο Δικέφαλος παρά τις πέντε απουσίες του θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μετά από τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα (19/1) στην Τούμπα για να υποδεχθεί τον Πανιώνιο στις 19:30, το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και μετά έχει άλλα τρία σερί ματς στη Θεσσαλονίκη πριν πάει στις 3/2 στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (2-1), τον Αήττητο Σπάτων (6-0 στο Κύπελλο) και τον Αστέρα Τρίπολης (3-0), αλλά πριν παίξει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας γνώρισε την πρώτη ήττα φέτος στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις, χάνοντας με 2-1 από την Παναχαϊκή στην Πάτρα στο Κύπελλο. Ωστόσο την προσεχή Τρίτη (22/1) έχει τη ρεβάνς στην Τούμπα για να διορθώσει τα πράγματα και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες και συγκριμένα στους Μάτος, Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ και Ουάρντα.

Ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος, οι Βέρνμπλουμ, Κάνιας και Κίτσιου είναι τραυματίες και ο Ουάρντα, ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ και Καρέλη.

Όσο για την 11άδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου; Αναμένεται να είναι οι Πασχαλάκης στο τέρμα, οι Βιεϊρίνια (δεξιά), Τόσκα (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα, ο Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά τους, ο Ζαμπά δεξιά στην επίθεση, ο Μπίσεσβαρ αριστερά και ο Άκπομ στην κορυφή.

Αν δεν ξεκινήσει ο Πέλκας, μπορεί να πάει ο Μπίσεσβαρ 10άρι, ο Λημνιός δεξιά και Ζαμπά αριστερά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από