Κάθονται ξανά στο τραπέζι ΠΑΟΚ και Βαρέλα

Το κεφάλαιο Φερνάντο Βαρέλα δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Σύντομα θα ξανανοίξει με τις δύο πλευρές να συζητάνε εκ' νέου την προοπτική μιας νέας συνεργασίας. Το θέμα δεν σχετίζεται, όπως λένε στην ΠΑΕ, με την απόκτηση αμυντικού.

Το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα θα έχει κι άλλα επεισόδια τα οποία θα τα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα . Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού κολλάει κυρίως στο οικονομικό αφού σε ότι αφορά στη διάρκεια του νέου του συμβολαίου ο παίκτης ζητά τριετές και ο ΠΑΟΚ του προσφέρει σπαστό συμβόλαιο 2+1. Στα χρήματα ο Δικέφαλος από τις 600.000 ευρώ τον ανεβάζει στις 900.000. Ο Βαρέλα ζητά μεγαλύτερη αύξηση στα χρήματα που παίρνει και θέλει το συμβόλαιο του Εβγέν Χατσερίντι, περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη, ενώ έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού από Αγγλία και Σαουδική Αραβία.

Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου λόγω και της πίεσης που δέχεται τις τελευταίες ώρες αποφάσισε να κλείσει το προφίλ του στο instagram. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με αφορμή την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του ανέφερε πως λέγονται ανακρίβειες, ενώ ξεκαθάρισε πως το μυαλό του είναι μόνο στην κατάκτηση του νταμπλ. «Επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες αναφορικά με το συμβόλαιο, μου αποφάσισα ότι το καλύτερο είναι να κλείσω τον λογαριασμό μου και να τον ανοίξω την κατάλληλη στιγμή. Μόνο δύο σκέψεις έχω στο μυαλό μου. Το να κατακτήσω το κύπελλο και το πρωτάθλημα τα υπόλοιπα δεν μετράνε».

Ο Φερνάντο Βαρέλα, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει έναν σύμμαχο στο θέμα της παραμονής του στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση χθες στο περιθώριο του αγώνα με την Παναχαϊκή λέγοντας τα εξής: «Δεν με φοβίζει τίποτα, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ποιος είναι ο Βαρέλα. Είναι πολεμιστής! Ένας απόλυτος επαγγελματίας. Έχει δίψα για τους στόχους της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα υπάρξει… happy end και για τις δύο πλευρές, γιατί ξέρω ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα».

Το θέμα είναι τι θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πως σχετίζεται η υπόθεση Βαρέλα με την ενδεχόμενη άφιξη του Ίνγκαρσον στην Τούμπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Δικέφαλο, μπορεί αν έχουν εισπράξει μια αρνητική απάντηση από τον Φερνάντο Βαρέλα, όμως σκοπεύουν να επανέλθουν. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες κι αφού καταλαγιάσει κάπως το θέμα, γιατί αυτή την στιγμή όλα τα φώτα είναι πάνω στον έμπειρο αμυντικό, ίσως με μια νέα βελτιωμένη πρόταση που θα φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Η παραμονή ή όχι του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ δεν σχετίζεται με την απόκτηση αμυντικού. Αυτό το κομμάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Εβγέν Χατσερίντι. Αν ο Ουκρανός φύγει από την ομάδα τότε θα αποκτηθεί ο Σβέριρ «Ίνγκι» Ίγκασον, για τον οποίο έχετε ενημερωθεί από to10.gr όπως και για την συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ροστόφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από