ΠΑΟΚ: Η Λαμία θέλει Μυστακίδη, ενδιαφέρον και από Πολωνία

Η ομάδα της Φθιώτιδας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μυστακίδη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την πολωνική Γκόρνικ.

Ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά το… αγροτικό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 24χρονος επιθετικός ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Λαμία να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα ο άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις και από ομάδες της Πολωνίας.

Ο Μάκης Χάβος έχει εξαιρετική άποψη για τον Μυστακίδη και η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ίδιος, πάντως, δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα του και »ζυγίζει» προσεκτικά τις επιλογές που έχει μπροστά του.

Εκτός από τη Λαμία, για τον 24χρονο ενδιαφέρεται και η πολωνική Γκόρνικ, ενώ εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Ο Μυστακίδης πρώτο μισό αγωνίστηκε συνολικά σε 10 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 1 γκολ σε συνολικά 448 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από