ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για Γαλανόπουλο!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αρέσει στην ιταλική ομάδα.

Στο στόχαστρο της Ουντινέζε βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος! Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «alfredopedulla.com» η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς μέσου της ΑΕΚ, ο οποίος φέτος μετρά 19 συμμετοχές και 1.500 αγωνιστικά λεπτά, ενώ δεσμεύεται μέχρι το 2021.

Ο Γαλανόπουλος έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία πάντως δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό. Και είναι δεδομένο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την… τιμή τους στο ποδόσφαιρο. Για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα και μια συζήτηση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου μέσου, ώστε να ανέβει και το… τίμημα.

Και ο νεαρός μέσος μαζί και με άλλους «κιτρινόμαυρους» είναι στη «βιτρίνα» και αρκετές ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, ειδικά μετά την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Στο στόχαστρο της Ουντινέζε βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται ως βασικός με την φανέλα της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν μέσο γεννημένο το 1997 ενώ το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα λήγει το 2021. Επίσης, η Ουντινέζε συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ΣΠΑΛ για τον μέσο Πασκουάλε Σκιαταρέλα, όπως έχουμε γράψει ήδη».

Ο Γαλανόπουλος πάντως μετά το «πάγωμα» του Σιμόες έχει ανέβει στην… ιεραρχία των μέσων της ΑΕΚ και αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από