Σπιριντόνοβιτς, «εξαφανισμένος», ψάχνει…

Ο υπερταλαντούχος, αλλά και εξόχως προβληματικός Αυστριακός εξτρέμ του Πανιωνίου, η Παρτιζάν, σενάρια που τον «στέλνουν» σε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, αλλά και η (σοβαρή) πιθανότητα να... μείνει Πλατεία!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για την «τρέλα» του. Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Τις απρόβλεπτες εκρήξεις του. Ο Σρτζάν Σπιριντόνοβιτς συνεχίζει να βρίσκεται εκτός κάδρου για τον Πανιώνιο, αναζητώντας τρόπο να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη. Και το κάνει επιλέγοντας έως και άκομψους τρόπους, με σκοπό να πιέσει καταστάσεις και να φέρει τον Πανιώνιο στα όριά του.

Παρά ταύτα, οι Κυανέρυθροι δεν έχουν καμία διάθεση να «σκοτώσουν» τον (ίσως) καλύτερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ τους, τον οποίο έχουν δεσμεύσει με συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2020. Ο ίδιος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν. Αλλά εάν οι Σέρβοι εμφανιστούν πάλι με πρόταση… 70.000 ευρώ ή ανέβουν στα 150.000 €, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μην λάβουν καν απάντηση από τους Νεοσμυρνιώτες.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πανιώνιος έχει θέσει στη βιτρίνα του τον Σπιριντόνοβιτς και περιμένει προτάσεις. Μάλιστα, λέγεται ότι ένας από τους λόγους της έντασης με τον Ζαμάνη, ήταν το γεγονός ότι υπήρξε ασυνεννοησία/διαφωνία σε πρόταση που φέρεται να έκανε ο ΠΑΟΚ, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Όπως δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να έχει βάλει τον 25χρονο Αυστριακό στη δική της λίστα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια που ήθελαν τον Ατρόμητο να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν ήδη διαψευστεί. Με τον Κάναντι να μιλάει με εγκωμιαστικά λόγω για το ταλέντο και τις ικανότητες του συμπατριώτη του ακραίου επιθετικού, αλλά να έχει σοβαρές ενστάσεις για τον χαρακτήρα του. Και εκτός αυτού, ήδη η ομάδα του Περιστερίου ενισχύθηκε με τον Ουάρντα, πράγμα που αυτομάτως έκλεισε τις θέσεις στην επίθεση.

Βεβαίως, ούτως ή άλλως θεωρούνταν απίθανο να μπορεί ο Ατρόμητος να καλύψει τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, που δεν πέφτουν επ ουδενί κάτω από τις 300.000 €. Ποσό που θεωρείται μικρό, βάσει της αξίας του παίκτη, αλλά λογικό, βάσει της συμπεριφοράς του.

Τι προβλέπουν αυτοί που ξέρουν; Ότι αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι ο Σπιριντόνοβιτς να μείνει στη Νέα Σμύρνη έως το καλοκαίρι. Και επειδή ο Πανιώνιος όλα δείχνουν ότι δεν θα εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, άρα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά και επειδή δεν υπάρχει καμία διάθεση να φύγει με χρήματα κάτω από τα «θέλω» του συλλόγου. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός παραμένει… εξαφανισμένος, έχοντας μόλις ένα παιχνίδι με τους κυανέρυθρους τον τελευταίο 1,5 μήνα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από