Ατρόμητος: «Μέσα» Ουάρντα και Κατράνης, εκτός ο Βασιλακάκης

Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την Λαμία τους Ουάρντα και Κατράνη, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Βασιλακάκης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λαμία (27/1, 16:00) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας για τον αγώνα με την ομάδα του Μάκη Χάβου. Σε αυτή συμπεριελήφθη κανονικά τόσο ο Αμρ Ουάρντα όσο και ο Αλέξανδρος Κατράνης. Στις επιλογές του Αυστριακού τεχνικού βρίσκεται επίσης ο Νταβίντ Κορτ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 30χρονος μέσος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου αποκλείστηκε για λόγους τακτικής. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες…

Αναλυτικά η αποστολή: 

Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κορτ και Κατράνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από