Oυζουνίδης: «Δεν είχαμε καλό πρόσωπο, αλλά είναι σημαντικό πως δεν μας κόστισε»

Τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ για το «τρίποντο» στη Νέα Σμύρνη αλλά και τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του και τον προβλημάτισαν

Ικανοποιημένος μονάχα από το αποτέλεσμα δήλωσε πως είναι ο Μαρινος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να τονίζει πως οι παίκτες του έβγαλαν έναν εκνευρισμό που δεν είχαν δείξει στα προηγούμενα ματς και έκαναν αρκετά λάθη. Όπως συμπλήρωσε ωστόσο είναι σημαντικό για την Ένωση το γεγονός πως δεν τα πλήρωσε, παίρνοντας τη νίκη έστω και χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Περίμενα περισσότερα πράγματα από την ομάδα μου στο τακτικό κομμάτι. Δεν είχαμε κίνηση, φρεσκάδα, δεν ξέρω… Δεν βγάλαμε πράγματα που είπαμε πριν τον αγώνα. Είχαμε υπεραριθμία στο κέντρο, αλλά δεν είχαμε κίνηση μπροστά. Δεν αξιοποιήσαμε τους ακραίους. Δεν μπαίναμε δυνατά στις μονομαχίες. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στην ισοφάριση στο τέλος. Θα τύχουν κι αυτά τα ματς. Είναι καλό που κερδίσαμε κι ας μην παίξαμε καλά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια», σχολίασε ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Ουζουνίδης.

Σε ερώτηση για το που οφείλεται αυτή η κατά κάποιον τρόπο αγωνιστική… καθίζηση της ομάδας του, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως ο παράγοντας κούραση σίγουρα παίζει τον ρόλο του, καθώς υπάρχουν παίκτες που μετρούν συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά. Κάτι που όπως συμπλήρωσε υπάρχει στο μυαλό του, όπως και οι τρόποι για να… καλυφθεί.

«Κάποιοι παίκτες είναι καλά αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό πήγαμε σε αυτή τη διάταξη και στις συγκεκριμένες επιλογές. Δεν ξέρω αν θα το πάμε μέχρι το τέλος έτσι. Είναι φανερό ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες σε κάποιες θέσεις, αλλά και εναλλακτικές. Που σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα ματς από τον αντίπαλο και χάσαμε. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Δικαιούνται τα παιδιά να μην έχουν το 100% της απόδοσης μία φορά, μετά από αρκετά καλά παιχνίδια τελευταία», δήλωσε ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων.

Τέλος, σχολιάζοντας την τακτική συμπεριφορά της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς, ο Ουζουνίδης στάθηκε στην κίνηση που έλειπε από τους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, με αποτέλεσμα να μοιάζει δύσκολο για την Ένωση να δημιουργήσει φάσεις. «Μας έλειψε η κίνηση. Ειδικά από τους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής. Δείχναμε ανά διαστήματα στατικοί και έτσι, είναι δύσκολο να βγάλεις πολλές φάσεις», είπε ο Εβρίτης προπονητής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από