Καραγεωργίου: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού παρά την ήττα από την ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και επισήμανε ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κρατάει ο Νίκος Καραγεωργίου από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν και φεύγουν ηττημένοι από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν συνεχίσουν έτσι τότε σύντομα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Χάσαμε το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε βαθμούς κόντρα σε όλους. Αλλο αν θα το καταφέρουμε ή όχι. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα, είχαμε και κάποια προβλήματα μετά το ματς με τον Αρη, είχαμε και νέους παίκτες στην 11άδα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αν συνεχίσουμε πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Προς το τέλος του ματς ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ αλλά τελικά φεύγουμε ηττημένοι.  Για την αποβολή μου; Τίποτα, δεν είπα τίποτα, σήκωσα τα χέρια μου για ένα οφσάιντ και χωρίς λόγο μου είπε ο 4ος να περάσω έξω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από