Με Καμαρά και Σολδάνο η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Ο Αφρικανός παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο – Επιστρέφει ο Σολδάνο, «μέσα» και ο Ντίας - Εκτός ο Μπουχαλάκης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο (2/2, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Κυανέρυθρους.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, σφίγγει τα δόντια και φωνάζει «παρών» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην αποστολή επιστρέφει επίσης και ο Σολδάνο, ο οποίος δεν ήταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα.

Ο Ιβηρας τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης στην 19άδα τους Ζιλ Ντίας και Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Γκιγιέρμε, αλλά και ο Μπουχαλάκης, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Τσιμίκας, ο Μεριά, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα

Αμυντικοί: Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ

Μέσοι: Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε

Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. / The squad players selected ahead of the match against Panionios FC. 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #slgr #OLYPGSS #squadlist #legend pic.twitter.com/6lsqMNwHGs

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 1 Φεβρουαρίου 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από