Με Πέδρο Ενρίκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι μεταξύ των εκλεκτών του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια μεγάλη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αλλά και ποιος μήνας ως τώρα δεν άρχισε ή τελείωσε με μια δοκιμασία; Το ματς με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι, αλλά ποιο από τα προηγούμενα 18 δεν ήταν;

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλους τρεις βαθμούς, άλλο ένα παιχνίδι στο δρόμο για την επίτευξη του στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε αγώνας είναι τελικός και κάθε ένας έχει τη δική του σημασία.

Σήμερα (2/2) το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημήτρη Γιαννούλη , ενώ και ο Χοσέ Κάνιας , ο οποίος συνέχισε να δουλεύει ατομικά, είναι εκτός μάχης. Εκτός Έμειναν και οι νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον.

Αντίθετα ο Πέδρο Ενρίκε θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αποστολή, μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο από τον δανεισμό του στην Αστάνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής 18 για τη μάχη με την ΑΕΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από