Καμαρά: «Μετά το 65’ μας βγήκε η κούραση»

Ο 26χρονος μέσος τόνισε ότι ο Πανιώνιος στάθηκε καλά για 65 λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά μετά βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια απέδωσε ο Ουμάρ Καμαρά τη βαριά ήττα (4-0) του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 26χρονος μέσος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Κυανέρυθροι έπαιξαν πολύ καλά μέχρι το 65’, αλλά στη συνέχεια βγήκε η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες και μοιραία δέχθηκαν πολλά γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο τερματοφύλακας βγήκε στον σωστό χρόνο και με πρόλαβε. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Για την εμφάνισή του και την εικόνα του Πανιωνίου: «Ύστερα από αρκετούς τραυματισμούς που είχα επέστρεψα δυνατός. Ο προπονητής μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίζω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Παίξαμε μέχρι το 65’ πολύ καλά, αλλά μετά μας βγήκε η κούραση. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες παιχνίδια και ήταν αναμενόμενο να έρθει η κούραση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από