Πιθανή η άμεση αποχώρηση των Σιμόες, Λαμπρόπουλου!

Σκέψεις στην ΑΕΚ να καταβληθεί στους δύο παίκτες το υπόλοιπο του συμβολαίου τους και να αποδεσμευθούν από την ομάδα πολύ πριν τον Ιούνιο.

Η ΑΕΚ έκατσε προ ημερών ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον Αντρέ Σιμόες, προκειμένου να ξεκαθαριστούν μια και καλή τα δεδομένα αναφορικά με το συμβόλαιό του. Εκεί μεταφέρθηκε μάλιστα στον ποδοσφαιριστή πως εφόσον το επιθυμεί, η Ένωση είναι διατεθειμένη να συζητήσει ξανά μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Η προσφορά που μεταφέρθηκε προς τον Πορτογάλο χαφ ήταν ελαφρώς… κατεβασμένη σε σχέση με εκείνη του Φθινοπώρου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το deal περιλάμβανε κλιμακωτή αύξηση των απολαβών του παίκτη, που ξεκινούσαν από τις 400.000 ευρώ και ξεπερνούσαν στον τρίτο χρόνο τις 500.000 ευρώ.

Η εν λόγω πρόταση, που ο Σιμόες δεν αποδέχθηκε, έδειξε κάποια πράγματα για τις σκέψεις της ΑΕΚ γύρω από την περίπτωσή του, καθώς η απάντηση τυο Πορτογάλου ήταν μάλλον αναμενόμενη. Η Ένωση ωστόσο προσέφερε στον έμπειρο χαφ μια τελευταία ευκαιρία να παραμείνει στο ρόστερ και φυσικά να μην μείνει ανενεργός μέχρι τον Ιούνιο, με τους δικούς της όμως, συγκεκριμένους όρους.

Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε πως ΑΕΚ και Σιμόες θα χωρίσουν τους δρόμους τους, στην Ένωση κάνουν σκέψεις να επισπεύσουν τις εξελίξεις. Είναι δηλαδή πιθανό να καταβληθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου ή ένα λίγο μικρότερο ποσό στον Σιμόες, αλλά και στον Λαμπρόπουλο, ώστε οι δύο παίκτες να αποδεσμευθούν άμεσα. Προκειμένου να μην υπάρξει κάποια διαταραχή στα αποδυτήρια, από την παρουσία δύο παικτών που βρίσκονται ουσιαστικά στο περιθώριο και λογικά, δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από