Ολυμπιακός: Στην Ultimate Team του FIFA 19 ο Φορτούνης (pic)

Ο διεθνής άσος με το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην Λάρισα συμπεριελήφθη στην καλύτερη ομάδα της περασμένης εβδομάδας, ενώ πλέον η βαθμολογία του στο FIFA 19 είναι στο 81 overall!

Μία από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του πραγματοποιεί φέτος ο Κώστας Φορτούνης, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα ο αρχηγός των Πειραιωτών πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 4-0. Η εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλίας ανέβασε κατακόρυφα τις «μετοχές» του, αλλά και την βαθμολογία του στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 19! O αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη στην καλύτερη ομάδα της περασμένης εβδομάδας, ενώ η βαθμολογία του είναι πλέον στο 81 overall!

«Χάρη στο χατ τρικ του εναντίον της ΑΕΛ, ο Κώστας Φορτούνης έχει επιλεγεί στην κορυφαία ομάδα της εβδομάδας στο FIFA 19. Η αναβαθμισμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα πακέτα Ultimate Team μέχρι την επόμενη Τετάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτησή της στα social media.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από