ΑΕΚ : Ενδιαφέρον για τον Αΐλτον

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Στουτγκάρδης, Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα.

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ και ένα όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του παίκτη της Στουτγκάρδης, Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Νίκου Λυμπερόπουλου, πέρα από την περίπτωση του Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο Λυμπερόπουλος χτενίζει την αγορά και ο μπακ της Στουτγκάρδης είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον πρώην ποδοσφαιριστή και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, ο Αΐλτον πήγε στην Στουτγκάρδη το περασμένο καλοκαίρι έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν έχει πείσει τον προπονητή του με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ λοιπόν, εξετάζει την περίπτωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο και μέχρι το καλοκαίρι, ενώ από εκεί και πέρα αν ικανοποιήσει με την παρουσία του τους κιτρινόμαυρους, να υπάρχει ρήτρα αγοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από