Με Ολιβέιρα το πλάνο νίκης του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη

Ο Δικέφαλος χρειάζεται άλλες επτά νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλει η πρώτη από αυτές να είναι σήμερα (18/2) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (18/2) στις 19:00 στη Ριζούπολη τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνη και θέλει άλλη μια νίκη για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.  Ο Δικέφαλος μετράει 18 νίκες και δύο ισοπαλίες στις 20 πρώτες αγωνιστικές και πλέον χρειάζεται άλλα 7 τρίποντα στις 10 τελευταίες στροφές της Super League για να κατακτήσει και μαθηματικό το πρωτάθλημα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό (18/2) παιχνίδι τον τιμωρημένο Γιαννούλη, τον τραυματία Βέρνμπλουμ και τον ανέτοιμο Κάνιας. Στην αποστολή έχει πάρει 18 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Εκτός έμειναν οι Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Μίσιτς,  Καρέλης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Γλύκος και Σιαμπάνης. Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μαουρίσιο.

Επίσης καθώς δεν είναι 100% έτοιμος ο Ελ Καντουρί (παρότι μπήκε στην αποστολή) μάλλον θα παίξει αριστερά στην επίθεση ο Λέο Ζαμπά και δεξιά θα είναι ο Λημνιός. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι της 11άδας είναι σίγουροι: ο Πασχαλάκη θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο στην άμυνα και ο Μπίσεσβαρ μπροστά από τους χαφ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από